Ezt a palacsintát régen sokszor készítettem,de már évek óta elfelejtkeztem róla. Annak idején mazsolával készítettem,de Márkom mostanában nem barátja a mazsolának ezért az most ki maradt belőle.
Elkészítése nem bonyolult :)
Azzal kezdtem,hogy hagyományos módon sütöttem palacsintát. Közben kikevertem a tölteléket.
Fél kiló túrót elkevertem 1 tojással ,2 csomag vaníliás cukorral,és gondolomra tettem hozzá tejfölt, porcukrot, s mivel nem volt itthon citrom, 1-2 csepp citrom aromát.
Ezzel töltöttem meg a palacsintákat és egy tálba rendeztem,majd tejföllel meglocsoltam
porcukorral megszórva tálaltam....aztán eszembe jutott,hogy van még eper a hűtőben.....hát az is került melle
Jó étvágyat hozzá :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése