Ez az étel is Márkom kedvence. Én azért szeretem mert villám gyorsan készen van.
Fél kiló csirkemájat megpucolok és egy kicsit vízbe áztatom (azért,hogy ne legyen olyan véres és ezáltal a leve barna) Megpucolok 3 közepes fej hagymát és vékonyra felkarikázom.
Serpenyőben olajat teszek és a még hideg olajba beleteszem a májat (így nem fog fröcskölni) tulajdonképpen elő sütöm a májat. Amikor megkapattam a májat rászórom a hagymát és fűszerezem. Anyám erre azt szokta mondani,hogy teszel rá amit gondolsz :)
Én most tettem rá borsot, majoránnát, húsvarázst, foghagymát, és pizzakrémet (papírdobozos)
Eredetileg sűrített paradicsomot vagy kecsapót szoktam de most éppen mind a kettő elfogyott és ezt találtam a hűtőbe :)
Egy pici vizet öntöttem alá és puhára főztem,illetve hagytam,hogy a víz elpárologjon és jó szaftos legyen a máj.
Most krokettal tálaltam. Jó étvágyat:)
Márk véleménye: Anyu ez most nagyon finom! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése