Egyszerű,finom étel. Ajánlom azoknak akik nem ragaszkodnak a hagyományos töltelékhez.
Hozzávalók : 8 szelet karaj jól kiklopfolva
2 fej vöröshagyma
25 dkg gomba
20 dkg bacon (kockázott)
fokhagyma 5-6 gerezd
újhagyma 3-4 szál-én most medvehagymát használtam
1 mk bazsalikom
majonézes torma
A felkockázott hagymát kevés olajon megpirítottam,majd hozzá adtam a bacont, a zöld vagy a medvehagymát,sót,borsot. Egy darabig együtt pirítottam ,majd következett a gomba. Amikor a gomba elfőtte a levét beletettem a fokhagymát és a bazsalikomot.
A kiklopfolt hús szeleteket sóztam,majd megkentem a majonézes tormával.
Az egyik felébe halmoztam a tölteléket ,ráhajtottam a hús másik felét és a szokásos módon paníroztam.
Nálunk sült krumpli volt hozzá a köret.
Jó étvágyat kívánok :)
Nagyon tetszik a töltelék. Biztosan el fogom készíteni, majd jelentkezem.
VálaszTörlés